Back to All Events

tori | Stephanie Afrifa

  • Tolhuistuin 2 IJpromenade Amsterdam, NH, 1031 KT Netherlands (map)

RIGHTABOUTNOW INC en Tolhuistuin presenteren iedere tweede zondag van de maand een nieuwe TORI. De torivrouw deze editie is Stephanie Afrifa. 

Stephanie Afrifa nodigt voor haar TORI verschillende creatieve vrouwen uit die op een ongeremde manier met hun seksualiteit omgaan. Ze durven zich, ondanks de Westerse norm m.b.t. de vrouw en het erotische, te laten leiden door deze kracht. Als inspiratiebron voor haar TORI gebruikt Stephanie 'Uses of the Erotic' van de schrijfster Audre Lorde en samen met haar TORI gasten presenteert zij bijzondere optredens die op verschillende manieren doordrenkt zijn van seks(ualiteit) in de breedste zijn van het woord.

Over Stephanie
Stephanie is art consultent, curator en kunstblogger. Ze wordt vaak gevraagd voor publieke debatten, opinieprogramma’s en magazines zoals de Nieuws BV op Radio1, DWDD, PS Het Parool en Grazia. Daarnaast groeide zij uit van host naar eigen podcast naar producent voor derden en talkshow host. Onder de naam C.A.S.H. adviseert, produceert en host zij met als rode draad de overkoepelende thema’s: culture - arts - self - heritage.

Aanvang: 15.00
Tickets: 7,50
Locatie: Tuinzaal

Earlier Event: May 11
The Cypher | Open Mic
Later Event: May 26
OLDTIMERS | BIJLMERPARKTHEATER