Movienight_Framez_FB Omslag_FINAL(2).png

ct cinematic x club rightaboutnow present

hiphop movie nights
Special edition: Framez Productions


 

Locatie
Compagnie Theater, Grote Zaal

Deur open
20:00 uur

Start
20:30 uur

Einde
22:30 uur

Entree
€ 10,00

Taal
Nederlands gesproken.

Sprekers
Framez Productions, more TBA.

Host
Maarten van Hinte (RIGHTABOUTNOW INC.)

‘Hiphop Movie Nights’ is een samenwerking tussen CT Cinematic (filmprogramma Compagnietheater) en RIGHTABOUTNOW INC. Deze samenwerking biedt een reeks filmavonden waarin inhoudelijk dieper ingegaan wordt op iconische films en beeldcultuur in urban culture. Voor deze eerste editie op dinsdag 26 februari zijn dé visuele talenten achter de veel bekeken clips van de Nederlandse hiphop uitgenodigd: Framez Productions.

Wie wel eens op YouTube videoclips checkt van Nederlandse rappers, heeft het logo van deze makers vast weleens voorbij zien komen. Framez Productions produceert videoclips voor de grootste artiesten en hun ambities gaan nog verder dan dit. Jonge makers met een passie voor film die zich hebben gestort op het maken van videoclips. Wie zijn de makers achter de virale video’s? Wat maakt dit team zo’n succes? Een avond over hiphop, ondernemerschap en creativiteit.

De avond start met de officiële bioscoop première van de shortmovie rondom de album release van rapper Cho – bedacht, gefilmd en ge-edit door Framez Productions. Aan de hand van deze film en andere iconische clips van Framez vindt er een gesprek plaats over hun werk en inspiratiebronnen. Speciale gastsprekers uit de Nederlandse hiphop zijn uitgenodigd om deel te nemen aan inspirerende talks en om een optreden te verzorgen.

Voor en na het programma is er een visuele tentoonstelling en krijg je een blik achter de schermen van hoe een filmset is opgebouwd.