satellite music conference

Het programma van de Satellite Music Conference is gericht op verdieping en verbinding van muzikanten, zowel vakmensen als oriënterende amateurs van verschillende genres en muziek achtergronden. De muziekconferentie vindt drie keer per jaar plaats. Iedere editie zal een nieuw thema aanhalen en nieuwe gasten uit de muziekindustrie uitnodigen, hetgeen een interessante discussie oplaait onder professionals uit de muziekbranche. 

Onder leiding van een bekende persoonlijkheid in de muziekbranche als moderator, worden belangrijke vraagstukken en best practices rondom dit thema besproken.

Ook willen wij een laagdrempelige platform bieden om te netwerken, hetgeen vooral van belang is voor jonge muzikanten en (startende) ondernemers in de muziekbranche.

Onder het genot van food, drinks, dj en live muziekperformances van o.a. Gery Mendes, creërden wij een sfeer waarbij jong-professionals, publiek en muziekliefhebbers werden uitgenodigd om bij te dragen aan de dialoog. 

Onderleiding van moderator Pablo Cabenda (muziekjournalist o.a. Volkskrant) werden belangrijke vraagstukken en best practices aangekaart met een panel bestaande uit de volgende professionals:
- Milton Koswal (projectleider B4Real)
- Gery Mendes (singer - songwriter)
- Kojey Radical (muzikant UK)