Beleef wat RIGHTABOUTNOW INC. doet en lever een onmisbare bijdrage aan onze activiteiten en doelstellingen om op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau een artistieke en grensverleggende ervaring te creëren voor onze makers en ons publiek. Elke contributie, klein en groot, maakt het verschil!

Giften

RIGHTABOUTNOW INC. is een goed doel en is aangemerkt als een cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. 

U kunt ervoor kiezen een éénmalige of een periodieke gift te doen. Voor het verschil tussen een gewone gift en een periodieke gift kunt u deze link van de belastingdienst raadplegen. Als u een gift wil doen kunt u hier de Overeenkomst periodieke gift van de Belastingdienst downloaden.

Nalatenschappen in de vorm van een legaat of een erfstelling

U kunt RIGHTABOUTNOW INC. ook opnemen in uw testament. Via een erfstelling of legaat kunt u na uw overlijden een belangrijke bijdrage leveren om de activiteiten van RIGHTABOUTNOW INC. ook in de toekomst mogelijk te maken. Nalatenschappen in de vorm van een legaat of erfstelling zijn eenvoudig te regelen via de notaris.
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

U kunt in ieder geval voor het bedrag van € 55 per jaar voor 1 persoon en € 90 per jaar voor 2 personen vriend worden van RIGHTABOUTNOW INC.

U krijgt hiervoor voorrang bij de kaartverkoop, 10% korting op tickets en de brochure van het jaarlijkse RIGHTABOUTNOW Festival toegestuurd.

Voor vragen of andere mogelijke opties om te doneren neemt u contact op met Rola Nassár: rola@rightaboutnowinc.com