Vrijwillig Office Assistent

Functie | Office Assistent
Plaats | Amsterdam
Omvang | 0,8 - 0,6 (bespreekbaar) fte
periode | per direct
 

BEDRIJFSCULTUUR
RIGHTABOUTNOW INC. is een kleine en hechte organisatie met een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

MEERWAARDE VRIJWILLIGERSWERK
Je komt te werken in een dynamische en creatieve organisatie. Je bent een essentiële aanvulling voor de organisatie. De vrijwilliger is een solide kracht die ons kantoor in de ondersteuning versterkt en deel uitmaakt van een hecht team.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Je organiseert het reilen en zeilen van ons kantoor. Je kunt een breed pakket aan van taken en bent degene die alles in en om de ‘thuisbasis’ beheert en draaiende houdt.

PROFIEL KANDIDAAT
Wij zoeken een kandidaat die van aanpakken weet, je werkt planmatig, je bent communicatief sterk en beschikt over een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Je werkt graag in een inspirerende en dynamische werkomgeving. Je kunt goed samenwerken, maar kunt ook goed alleen werken. Je hebt affiniteit met de cultuursector. Het is namelijk belangrijk dat je de behoefte in ondersteuning van ons kantoor goed aanvoelt vanuit de sector. Dat vertaalt zich in de dynamiek die in onze bedrijfscultuur speelt.

WERKZAAMHEDEN
- Naast je werkzaamheden als office assistent ben je ook de rechterhand van de Directeur. Prioriteiten stellen en het overzicht bewaren is belangrijk in deze functie.
- Je voert zowel facilitaire taken uit zoals het kantoor leiden in de organisatorische taken.
- Het aannemen van de telefoon, bestellen van kantoorartikelen, ondersteunen van de organisatie bij onze bijeenkomsten, optimaliseren en bijhouden van kantoorinrichting en verzorgen/coördineren van de lunch, tot aan archiveren, mails verzorgen en versturen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen, agendabeheer, vallen onder je verantwoordelijkheid en is een kleine greep uit de veelzijdige taken die je gaat uitvoeren.

EISEN:
- Je hebt minimaal MBO niveau met secretariële ervaring;
- Je bent minimaal 3 hele dagen per week aanwezig;
- Je hebt passie en bevlogenheid voor organiseren, service en dienstverlening en je laat onze gasten zich welkom voelen;
- Je weet van aanpakken;
- Je weet planmatig te werken;
- Je zorgt er graag voor dat alle zaken op kantoor efficiënt verlopen;
- Je woont bij voorkeur in Amsterdam;
- MS office en sociale media kennen voor jou geen geheimen.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

WIJ BIEDEN
- Een aantrekkelijke functie in een uitdagende en artistieke werkomgeving
- Een divers takenpakket waarin je alle facetten van het office-management tegenkomt;
- Je werkt met een inspirerend team van collega’s en artiesten;
- Een zelfstandige functie met veel ruimte om je te ontwikkelen;
- Een vrijwilligersvergoeding;
- Evenementen (het RAN Festival) en voorstellingen.

Lijkt het je wat om ons te team te komen versterken en ervaring op te doen in de culturele sector? Mail dan je cv en motivatie naar info@rightaboutnowinc.com t.n.v. Vacature medewerker Vrijwillig Office Assistent.